Avto na plin

Naš planet je iz dneva v dan bolj onesnažen. Če želimo, da bodo tudi vnuki naših vnukov uživali v lepi naravi ter svežem zraku, je potrebno ukrepati že sedaj. Največ emisij povzročajo avtomobili na bencin ter dizelsko gorivo. Odlična alternativa je avto na plin. Kako do predelave vozil na avtoplin si poglejte na http://www.avtonaplin.si/.

Avto na plin namreč uporablja pogonsko tehnologijo, ki je okolju prijazna. Za pogon uporablja utekočinjeni naftni plin. Le-tega dobimo pri predelavi nafte ali pa iz zemeljskega plina. Avto na plin je izredno priljubljena zadeva, saj jih je že več kot deset milijonov po celem svetu. Poleg ekološke prednosti je tukaj tudi pozitivna stran varčnosti. V primeru, da si ne morete privoščiti avto na plin, obstaja možnost predelave.

Strokovnjaki v podjetju Prins so predelali že ogromno avtomobilov vseh vrts znamk ter modelov. Predelajo lahko vozilo z direktnim vbrizgom ali z vbrizgom bencina v sesalni kolektor. Avto na plin lahko predelajo tako, da je primeren za stisnjeni zemeljski plin ali pa za utekočinjeni naftni plin. Strošek vožnje se s predelavo zmanjša lahko tudi za 40 %, kar pomeni, da se investicija v avto na plin povrne v zelo kratkem času. Če na leto naredite 20 tisoč kilometrov, dobite svoj denar povrnjen že v enem letu. V pimeru, da imate avto na plin, ste upravičeni do popusta na ekovozila pri registraciji, v nekaterih državah pa boste plačali občutno manjšo cestnino. Avto na plin je tudi bolj tih od avtomobilov na klasičen pogon in zaradi sestave goriva se motor mehansko manj obrabi ter je zato potebno manj menjav delov motorja. V podjetju Prins ob predelavi dobite vse potrebne certifikate, garancije ter homologacijo. Izredno veliko dejstev govori v prednost avtomobilov na plin. Če ste tudi vi nezadovoljni z višanjem cen pogonskih derivatov, bi bilo morda smiselno razmisliti o opciji predelave svojega avtomobilav avto na plin.