Ljudje, ki radi potujete si boste gotovo želeli prebrati kakšen nasvet, ki ga lahko podajo osebe, ki veliko potujejo in so že obiskali mnogo različnih celin. Ena od teh oseb je tudi popotnik David Vidrih. David Vidrih je oseba, ki ljubi potovanja to strast pa želi prenesti tudi na druge ljudi. Da bi pokazal kako zanimiva in poučna so potovanja se je David Vidrih odločil, da začne pisati spletni blog na temo potovanj. Na njem opisuje kje vse je potoval ter kakšni so tamkajšnji ljudje ter znamenitosti.

Med zadnjimi objavami je David Vidrih predstavil potovanje na Šri lanko kjer je doživel mnogo lepega. Omenil je, da so tamkajšnji ljudje zelo prijazni ter ustrežljivi zato so se tudi dobro razumeli. Ker je David Vidrih tudi velik ljubitelj dobre hrane v svojem blogu opisuje tudi to kakšno hrano je jedel na posameznem potovanju ter kako in če mu je bila všeč ali ne.

david vidrih

Svojim blogom prilaga tudi različne slike, ki jih je na samih potovanjih seveda posnel, da bi bralce očaral ter jih navdušil nad samim potovanjem po svetu. Če ljudje na sliki vidimo nekaj lepega se lažje odločimo, da si želimo to mesto obiskati kot, če nam nekdo samo pove, da je tam zelo lepo. Tako ne spodbudi vseh naših čutil zato se možgani težje odločijo za obisk takega kraja.

David Vidrih tudi svetuje, da moramo na potovanje oditi pripravljeni na vse. Bolje, da s seboj vzamemo malo več denarja kot pa, da nam ga zmanjka in se zato ne moremo vrniti domov. David Vidrih pravi tudi, da je na potovanju vedno biti potrebno previden. Tudi sam David Vidrih je že zašel v težave zaradi bolezni in kraje njegovega denarja na poti zato pred takimi dejanji svari ostale popotnike.