Ali ste se kdaj vprašali, če oziroma ali izkoriščate popoln potencial oziroma popolnoma vso ogrevanje, katerega proizvedete s svojim načinom ogrevanja? Ali je vaša hiša ali pa poslovno poslopje dovolj dobro izolirano? Ali je način ogrevanja primeren za vaše stanovanjsko, industrijsko, gospodarsko ali pa mogoče poslovno poslopje? Na vsa ta vprašanja in še mnogo drugih oziroma še mnogo ostalih je edini odgovor samo in izključno energetski pregled. Družba Geoplin, ki ima svoj sedež v Ljubljani, izvaja energetske preglede hitro in pa seveda kvalitetno.

energetski pregled

Mnogi od vas bodo rekli, da je energetski pregled samo še eden od mnogih nategov, s katerim bi nekdo pobral vaš denar. Vendar pa temu zagotovo ni tako! Energetski pregledi vam omogočajo vpogled v realno stanje energetske varčnosti vašega objekta. S pomočjo energetskega pregled in upoštevanjem le tega lahko letno prihranite več deset, če ne celo tudi do več sto evrov samo za ogrevanje vašega objekta.

Največkrat je najbolj optimalna opcija za povečanje energetskega privarčevanje menjava načina ogrevanja. Najbolj optimalno ogrevanje trenutno je seveda zemeljski plin, ker je primeren tako za manjša stanovanjska poslopja, kot tudi za večja poslovna ali pa kakšna druga poslopja.

Družba Geoplin pa se ne ukvarja samo z nudenjem storitve, ki se imenuje energetski pregled, vendar pa se ukvarja tudi z ostalimi storitvami. Tako na primer tržijo zemeljski plin in zagotavljajo oskrbo z le tem. Nudijo pa tudi razno razne ostale energetske storitve.

V primeru, da imate kakšna vprašanja na temo oskrbe z zemeljskim plinom ali pa na temo energetski pregled, zapišite le ta pod komentarje, mi pa vam bomo na vaša vprašanja probali odgovoriti v čim krajšem možnem času.

Kontaktirate jih lahko preko njihove telefonske številke ali pa preko njihovega elektronskega poštnega naslova.