izdelava nalepk

Izdelava nalepk v podjetju Magma Media je odlična izbira, kar lahko preverite tukaj
https://magmamedia.si/tisk-avto-nalepk/ poiščite kar vas zanima o nalepkah. Izdelava nalepk po naročilu, kjer lahko sami pripravite grafiko oziroma oblikovanje, lahko pa to tudi za vas storijo oni. Nalepke imajo veliko možnosti uporabe, pri čemer se jih lahko lepi na pohištvo, knjige, vozila, metalne, lesene, plastične površine, stene ipd.

Izdelava nalepk za avto, izrez po konturi, prenosna folija že od 20 €/m2. Nudijo vam tisk nalepk za različne namene, tiskajo reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3D nalepke poljubnih dimenzij, oblik in barv, kot tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, itd.

Najpogosteje uporabljeni vrsti sta: papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vremenske vplive, PVC nalepke: odporne na vodo in vremenske vplive, obstojnost do 15 let in več. Poleg tiska nalepk vam nudijo dodatno zaščito oziroma laminacijo nalepk, kar še podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

Avto grafika je prava priložnost, da si zagotovite unikatno grafiko na vašem osebnem ali za promocijo lastne dejavnosti na komercialnih vozilih. Izstopajte in polepšajte svoje vozilo, tako, da naredite dober vtis. Z avto grafiko boste vidni širši ciljni publiki, kar pomeni, da je glede na vidnost in učinek to ena izmed možnosti najugodnejšega oglaševanja.

Vaše vozilo oblečejo v logotip in barve vašega podjetja, lahko pa vam oblikujejo motiv po vaših željah. Nudijo vam tisk avto nalepk, ki vam bodo omogočile večjo prepoznavnost po ugodni ceni.

Izdelava nalepk za avto je ugodna in kvalitetna. Nudijo tisk na PVC folije in tudi laminacijo s katero dosežejo še večjo zaščito pred zunanjimi vplivi.

Izdelava nalepk pri njih je hitra, ugodna in učinkovita. Digitalni tisk je primeren za večino tiskovin, pri Magmi Medii vam poleg kvalitete in ugodne cene nudijo tudi izjemno hitrost, saj vam večino tiskovin zagotovimo že v 24 urah. Danes oddate naročilo in jutri so nalepke lahko že pri vas.