Slab zadah je moderna estetska napaka, ki onemogoča sproščeno komunikacijo. Ljudje, ki imajo slab zadah so nesamozavestni in se pri pogovoru z drugimi osebami počutijo manjvredno in osramočeno. Veliko ljudi verjame, da je slab zadah posledica slabe ustne higiene, vendar so lahko vzroki tudi drugačne narave. Slab vonj iz ust povzročajo bakterije, ki se razkrajajo v ustni votlini. Razkrajanje je posledica ostankov hrane v ustih, kajenja, pitja alkohola, lahko pa je to tudi znak resnih bolezenskih stanj.

Slab zadahDa odpravimo slab zadah je naprej potrebno vzdrževati visok nivo ustne higiene z uporabo dobre zobne ščetke, primerne zobne paste, nitke ter ustne vodice. Zelo dobri za popolno odstranitev zadaha so izdelki Air-lift. Ti izdelki dokončno odpravijo slab zadah na podlagi formule, ki odstrani vonj iz naših ust na naraven način. Slab zadah lahko odpravimo z Air-lift zobno pasto, žvečilk, pršil, ustne vode ter kapsul. Učinkovito se spopada z vonjem z edinstveno mešanico ekstra deviškega olja z drugimi naravnimi sestavinami. Ta kombinacija deluje tako protivnetno kot tudi antimikrobno. S temi pripomočki uničimo tudi bakterije, ki povzročajo bolezni kot so paradontoza in gingvitis.

Da se slab zadah popolnoma odpravi je priporočeno uporabljati Air-lift izdelke vsak dan. Znebili se boste nadležnega vonja in poskrbeli za celovito zdravje ustne votline. Izdelki ne vsebujejo alkohola in sledi detergentov, zato ne dražijo dlesni. Prav tako Air.lift izdelki poskrbijo za zdrave zobe, saj vsebujejo sestavine, ki preprečujejo gnitje ter propadanje zob. Sto odstotne naravne sestavine poskrbijo za dolgoročen učinek, izdelki pa niso škodljivi za vaše zdravje. Izbirate lahko med mnogimi izdelki, ki bodo povrnili svež dah in boste lahko med pogovorom brezskrbni ter se osredotočali na pomembne stvari. Z izdelki Air-lift se boste spet počutili samozavestne in boste v družbi zasijali z lepimi zobmi ter svežim zadahom.