Zagotovo so tuš kabine in kopalne kadi so v kopalnici najpomembnejši kosi, ki poskrbijo tako za higieno in čistočo kot tudi za užitek in sproščanje. Če ste se lotili prenavljanja svojega kopalniškega kotička ali morda načrtuješ povsem novo kopalnico, prebrskaj po spletni strani podjetja Arhimat in si poglej ponudbo. Na voljo imate same kvalitetne in raznolike kopalne kadi, ter si tako izberite sebi najljubšo.

Najprej pa morate seveda premeriti svoj kopalniški prostor in se ne prenaglite prehitro z izbiro kopalne kadi. Če imate manjšo kopalnico so bolj priporočljivi tuši, medtem pa ko v večjih in prostornejših kopalnicah lahko enostavno namestite kopalno kad in se tako prepustite užitkom, ki jih ponuja. Pri izbiri se morate osredotočati tudi na želje, ki jih imate. V primeru, če se raje namakaš, uživaš in sproščaš v pogledu na velik kup penečih se mehurčkov, je odgovor za najbolj primerno izbiro vsekakor kopalne kadi. Nekateri pa prisegajo na to, da jim veliko več pomeni higiena ter čim hitrejše in preprostejše vsakodnevno tuširanje, pa bo s v ospredje s svojo praktičnostjo stopila tuš kabina.

kopalne kadi

Seveda je poleg želja, potreb in priročnosti med izbiranjem tušov in kopalnih kadi potrebno upoštevati tudi mere, težo, dimenzije, material izdelave in pa nenazadnje tudi izgled. Če sodiš med tiste ljudi, ki zelo radi poskrbijo za usklajeno, celostno podobo svojih hišnih prostorov ter s tem opreme in pohištvenih elementov, lahko tudi kopalne kadi ali tuše prilagajajo podobi svojega najbolj intimnega prostora. Preproste in klasične so tiste kadi, katere kombiniramo samo z zavesami, medtem ko je sedaj glede kopalniške opreme vse bolj moderno to, da vključujemo steklena, povsem vidna in zatemnjena vrata, ki so lahko enojna, dvokrilna, nedrseča ali drseča. Kopalne kadi in tuš kabine so različnih oblik. Tukaj pa v ospredje pridejo predvsem tvoje želje in pa prilagodljivost kopalniškega prostora.