Vsi se želimo dobro počutiti v svojem telesu in radi bi da bi bili drugi privlačnim. Vendar niso vsi samozavestni vase in mislijo, da niso privlačni tudi če jim vsi drugi govorijo, da so. Ena od rešitev so lepotne operacije. Operacije so kiruški postopek preoblikovanja človeškega telesa. Lepotne operacije so najbolj priljubljene pri ženskah in sicer povečanje prsi in lepotne operacije obraza.

lepotne operacijeLepotne operacije so bile dolgo časa zelo tvegan postopek vendar se je sedaj v sodobnem času to spremenil in obstajajo klinike, ki se ukvarjajo samo s tem. Če se odločite za plastično operacijo je nujno, da izberete  znanega in odgovornega kirurga namreč če izberemo kirurge, ki veliko cenejši je veliko več možnosti, da pride do zapletov in na koncu lahko zaradi kakšne okužbe nastopi celo smrt. Lepotne operacije so še vedno drage čeprav se je v zadnjih letih cena precej znižala.

Lepotne operacije na prsih so najbolj pogosta lepotna operacija pri ženskah. Ženske se za te operacije odločajo, ker hočejo imeti večje in bolj popolne prsi ali pa so lahko razlogi tudi zdravstveni. Prsi kirurgi povečajo tako, da v njih dajo vsadke. Lepotne operacije na prsih so že tako vsakodnevne, da možnost za komplikacij skorajda ni.

Lepotne operacije na ušesih se uporabljajo, za odpravljanje štrlečih ušes. Operacija je ravno tako ni nevarna. Presaditev las je lepotna operacija, ki se je poslužujejo tudi moški. Donator las daruje del svojega lasišča. Naročniku presadijo lase, da mu po tej operaciji lahko znova uspešno rastejo naprej. Če se ne morete odločiti vam Doktor 1a pri tem pomaga. Vsak mesec zbirajo podatke o uspešnosti posameznih klinik in kontaktirajo vse, ki so opravili lepotne operacije.

Doktor 1a je ugotovil, da je uspešnih operacij vse manj, razlog pa je, da se ljudje odločajo za nepreverjene kirurge, ki o lepotnih operacijah nimajo znanja vendar vse kar naredijo je, da postavijo nizko ceno. Pred lepotno operacijo se posvetujte s strokovnjaki!