leseni uhani

Ženska je bila od vedno lik lepote, saj je vedno urejena in elegantna. Za dodatno piko na i, pa bi ji pristajali tudi leseni uhani. Na trgu sicer obstaja celo morje uhanov, ampak ta ponudba je nekaj posebnega. To so leseni uhani. Zakaj pa kupiti ravno lesene uhane. Ker se po nekaj časa tisti nizko cenovni uhančki ali hitro zlomijo, obarvajo (bodisi se okrušijo, bodisi oksidirajo). Leseni uhani pa bodo dolgo časa obdržal tako obliko, kot tudi barvo. Narejeni so namreč iz kakovostnega lesa, ki je trpežen, in naoljeni. Vsak uhan je strojno obrezan, končno obliko pa mu poda človeška roka, zato so toliko bolj vredni.

leseni uhani

 

Unikatna Slovenija vam ponuja vrsto izdelkov, kot smo omenili se med to ponudbo skrivajo tudi leseni uhani. Ponujajo dve vrsti in sicer viseče in ne viseče. Oboji pristajajo ženskam z dolgimi in kratkimi lasmi in jo naredijo naravno lepo, saj ti uhani niso preveč kričeči, ampak poudarijo naravno žensko lepoto. Velika prednost modnega dodatka, k mu pravimo leseni uhani, je ta, da so lahki. Si predstavljate cel dan preživeti v okolici, kjer morate cel dan izgledati čudovito, vi pa nosite uhane, ki so težki. Leseni uhani so popolna rešitev za vsako žensko. Veliko je tudi takih žensk, ki imajo alergijske reakcije na nekatere materiale, ki so preveč umetni. Les pa je naša narava, s katero je človek tesno povezan.

Uhančki so vsi v naravni barvi, ponudba pa je res zelo široka. Od različnih motivov, vzorcev, kot že zgoraj omenjeno so na voljo viseči in ne viseč uhani. Za vsako posameznico, bi se našlo nekaj za njen okus in modni stil. Uhani niso tako delikaten modni dodatek, zato bi jih lahko podarili kot darilo. Ker se podjetje trudi biti čim več v stiku z naravo, imajo za darilne paketke pripravljene posebne škatlice, ki so izdelane iz recikliranega papirja.