Klubske mizice

Miza je kos pohištva, ki jo lahko v resnici postavite skorajda v vsak prostor. A zagotovo se prav dobro zavedate, da v pisarno ne boste postavili mize za jedilnico, v jedilnico pa ne pisarniške mize.

Mize, med katerimi izbirate na trgu, se med seboj razlikujejo zlasti po tem, v katere prostore jih postavljamo in zakaj jih uporabljamo. Izjemno prikupne so, na primer, masivne klubske mizice, ki jih najpogosteje postavimo v dnevni prostor, poleg sedežne in pred televizor.

Klubske mizice

Mizice iz lesa in stekla

Klubske mizice so zelo raznolike, a najpogosteje se uporabniki odločajo za takšne, ki so narejene iz kombinacije kakovostnega lesa in stekla. Takšne se namreč lepo podajo v tako klasično opremljeno stanovanje kot tudi v stanovanje, ki ste ga opremili po zadnjih trendih.

Klubske mizice so navadno manjše pa tudi nižje od ostalih vrst miz. Vsekakor pa si lahko na trgu izberete tudi posebne primerke tovrstnih mizic, ki vse prek kot na klubske mizice spominjajo na kaj drugega.

Uporaba klubske mizice

Čeprav se mnogim zdi, da so klubske mizice zlasti namenjene za lepši in polnejši izgled prostora, pa imajo v resnici veliko večjo vlogo. Nanje lahko odlagamo številne predmete, pogosto tudi kozarce, krožnike in druge izdelke, ki jih potrebujemo pri druženju.

Zelo uporabne so mizice, ki imajo pod gornjo površino še predal ali večjo polico, kamor lahko odlagate knjige, časopis in podobno. Če je zgornji del mizice steklen, morate dobro poskrbeti za vsakodnevno čiščenje, ki pa je hitro in preprosto.

Sicer pa so klubske mizice najbolje obnesejo pri druženju, ko, na primer, s sorodniki in prijatelji igramo katero od priljubljenih namiznih iger.