Vsako delo, ki se izvaja v vašem bodočem novem domu, zagotovo prinese veliko razmišljanja, saj vsak želi, da je vse popolno in točno tako narejeno kot ste si zamislili že na samem začetku. Če se odločate za parketarstvo in talno gretje, vam lahko rečem le to, da je to prava odločitev, saj boste nad končnim izdelkom več kot navdušeni predvsem pa sem prepričan, da vas nikoli ne bo zeblo. Vsekakor pa če boste izbrali podjetje Hotenjka za parketarstvo in talno gretje, vam lahko garantiram, da boste nad njimi več kot navdušeni.

parketarstvo

Če vedno vse dobro premislite, sem prepričan, da se sigurno sprašujete, na kaj vse moram biti pozoren, ko se odločam za parketarstvo ter talno gretje? Najprej zelo pohvalno, da vse tako dobro razmislite, saj je resnično treba biti pozoren na kar nekaj detajlov, preden se parketarstvo začne izvajati.

Potrebno se je odločiti za pravo vrsto lesa, saj javor, bukev ter akacija vsekakor niso primerna vrsta za talno gretje. Poleg tega moramo pred izvedbo parketarstva izbrati pravilno širino in debelino deščic, ki je ključnega pomena pri prevodnosti toplote. Dvoslojni ter slojni parket do debeline 15 mm je najbolj primeren za talno gretje in če se boste odločili za nekaj od tega, ste zagotovo lahko prepričani, da bo parketarstvo narejeno več kot odlično.

Parketarstvo bo narejeno v sorazmerno hitrem času, le obvezno bo potrebno počakati pet do sedem dni, preden boste v novi dom lahko dostavili pohištvo. Vsekakor bo vredno malo počakati, saj boste tako le še podaljšali življenjsko dobo svojega novega parketa.