Ker se prihajajoče leto bliža s svetlobno hitrostjo, smo pri Grafiki Enzo za vas pripravili pestro ponudbo koledarjev za leto 2017. Odločite se za tisk koledarjev že sedaj, da boste z vstopom v novo leto nanj tudi z organizacijskega vidika popolnoma pripravljeni. Izbirate lahko med različnimi koledarji 2017. Nanje vam po vaših željah natisnemo tudi raznovrstne motive – pa naj bodo to slike vaše družine, ali pa poslovna vsebina, s katero boste promovirali storitve in izdelke vašega podjetja.

Koledarji 2017 bodo po naročilu pripravljeni hitro ter kakovostno. Vaše leto boste tako lahko pričeli organizirati takoj ob njegovem pričetku. Izbirate lahko med najrazličnejšimi različicami – žepni koledarji 2017, stenski, družinski ter namizni koledarji 2017, trimesečni ter šestlistni koledarji. Po naročilu bomo za vas izdelali tudi personalizirane planerje, popolnoma po vaših osebnih željah.

koledarji 2017

Poslovni koledarji 2017 bodo pri Grafiki Enzo izdelani strokovno – nanje vam lahko natisnemo vsako poslovno vsebino, hiter pregled ponudbe ali vaš kontakt ter logo. Poslovni koledarji 2017 bodo namreč odlična promocijska strategija, ki zagotavlja enostavno ter poceni promocijo vašega podjetja. Promocija ter marketing pa sta, kot ve vsak podjetnik, poleg odličnega izdelka ali storitve, ključna za prepoznavnost ter posledično visoko prodajno uspešnost.

Za vas smo pripravili še nekaj koristnih nasvetov za organizacijo vašega koledarja. Ko bodo koledarji 2017 pripravljeni za uporabo, preglejte tudi prejšnjega ter z njega prepišite pomembne datume (rojstne dni, god itd.). Koledarji bodo še bolj uporabni ter pregledni, če si boste nanje dogodke zapisali z različnimi živahnimi barvami. Tako boste tudi težje pozabili na pomembne datume. Najbolje je, da imate v vašem domu ali pisarni na steni obešen stenski, osrednji koledar, na katerega lahko vsakdo pogleda v vsakem trenutku. Dodatno pa vam bodo prišli prav tudi namizni koledarji, na katerega si lahko vsak posameznik zapiše svoje obveznosti. Odločite se lahko tudi za tisk žepnih koledarjev, ki so ravno dovolj majhni, da jih pospravite v denarnico, a hkrati dovolj veliki, da nanje natisnemo dragoceno sliko ali motiv.