Morda ravno menjaš kuhinjo, sobo, kopalnico ali spalnico, ali pa samo želiš zamenjati določen del pohištva? Pohištvo lahko tako kupiš kar na spletu. Salon pohištva vam ponuja le kakovostno evropsko pohištvo, držijo pa se tudi dobavnih rokov. Na voljo imajo tudi različna vrhunska ležišča, stole, preproge, sedežne garniture in ostalo pohištvo.

Na voljo imajo ogromno strokovnjakov, za vsako skupino posebej. Tako vam bodo z veseljem priskočili na pomoč, ko boste nakupovali in bili v dilemi in vam seveda tako odgovorili na vsa vprašanja. Pri njih lahko nakup opravite tudi na obroke. Ko se gre za pohištvo je veliko dilem kakšnega izbrati, tukaj pa imate na voljo veliko različnih kosov tako da se za vsakega prav gotovo nekaj najde. Z obratovanjem so začeli leta 2010 s ciljem slovenskim kupcem nuditi sodoben način nakupovanja pohištva od domačih in tudi tujih uglednih proizvajalcev. Ponudbo stalno dopolnjujejo in se širijo z mislijo, da bi omogočili celovito prenovo vsakega doma.

pohištvo

In kakšno pohištvo imajo v ponudbi? Na voljo so dnevne sobe (dnevni regali, sedežne garniture, klubske mizice, počivalniki, razni dodatki ter predsobe), spalnice pri katerih ponujajo tudi vzmetnice in ležišča, omare, različne velikosti postelj, vzglavnikov in drugo pohištvo ki spada v spalnico. V svoji obsežni ponudbi imajo tudi kuhinje in vse kar spada v njo, vključno z jedilnimi pribori, posodami, stoli, mizami in skratka vse kar potrebujete za dobro kuho. Tudi pohištvo za vrt in razni dodatki se najdejo na njihovi spletni strani, razni dodatki za dom, otroško pohištvo, kjer najdete vse za svojega malčka in pa razne preproge.

Skratka, da, dandanes lahko tudi pohištvo kupujemo kar preko domačega naslonjala, ne da bi nam bilo potrebno hoditi v pohištvene salone v velike centre. Če ste tak tip človeka, da ne rabite stvar prej videti (kajti to ni mogoče) je salon pohištva pravi naslov za velike nakupe.