Vsi navdušenci narodnozabavne glasbe gotovo poznajo priljubljeni Ansambel Toneta Rusa in njihove priljubljene pesmi, ki se jih igra in prepeva na vsakem praznovanju. Njihova nepozabna izvedba pesmi Zvon želja skupaj z Boštjanom Romihom je osvojila srca vseh ljudi, tudi tistih, ki jim Ansambel Toneta Rusa prej ni bil zelo poznan. Tudi njihove ostale pesmi, kot je prelepa Na morju sva se poznala so navdušile še tako zahtevne ljubitelje slovenske narodnozabavne glasbe, saj so tako melodije, kot tudi besedila teh pesmi nepozabna. Le katera lovska družina na svoji zabavi še ni zapela njihove uspešnice Z levo roko pijemo ga lovci?

Ansambel Toneta RusaNarodnozabavni ansambli, kot je Ansambel Toneta Rusa so v zadnjih desetih letih postali še bolj priljubljeni kot prej, saj se v današnjem času tudi čedalje več mladih ljudi navdušuje nad narodnozabavno glasbo. Čedalje več mladih fantov se odloči, da bodo obiskovali glasbeno šolo in se tam naučili igrati na harmoniko, pa najsi bo to klavirska ali pa diatonična. Z mirno vestjo lahko rečemo, da je nekatere izmed teh fantov za takšno glasbo navdušil pa Ansambel Toneta Rusa in njihove pesmi.

Skoraj na vsakem praznovanju Abrahama, na porokah in na gasilskih veselicah lahko poslušamo pesmi, ki so jih napisali člani skupine Ansambel Toneta Rusa. Tudi ostali izvajalci zelo radi igrajo in prepevajo njihove pesmi, saj so zelo spevne.

 Če se odločate za ansambel za svojo poroko, je Ansambel Toneta Rusa gotovo prava odločitev za vas, saj se bodo vaši gostje ob njihovi glasbi zagotovo zabavali in plesali še pozno v noč in do ranega jutra. Zagotovo bodo nad njihovo brezhibno izvedbo navdušeni tako ljubitelji narodnozabavne in zabavne glasbe, tako stari, kot tudi mladi. Tudi vi se boste radi zavrteli ob njihovih skladbah.