Spletno mesto prasicek.si vam nudi veliko različnih domenskih končnic, ki jih lahko registrirate pri njih. Oglejte si ugoden cenik domen na spletni strani https://www.prasicek.si/registracija-domene/cenik-domen.php in se odločite za domensko končnico, ki vam najbolj ustreza. Danes poznamo veliko različnih domenskih končnic, prav vsaka pa naj bi bila namenjena določeni državi, določeni dejavnosti oz. namenu, zaradi katerega določena spletna stran sploh obstaja.

cenik domen

Cenik domen vam omogoča, da si ogledate cene vseh domen na enem mestu, tako da boste lahko cene primerjali med seboj in se odločili za tisto domensko končnico, ki je za vas v določenem trenutku najprimernejša. Domenske končnice so, kot smo že omenili namenjene različnim dejavnostim, lokacijam, namenu itd. Recimo domenska končnica .EU naj bi bila namenjena spletnim stranem, ki naj bi se pojavljale na območju evropske unije, .SI domenska končnica naj bi bila najprimernejša izbira za spletne strani, katere naj bi se pojavljale v iskalnikih, ki so namenjeni slovenskim uporabnikom, domenska končnica .COM je vsem najbolje poznana in velja za mednarodno domensko končnico, ki se jo načeloma uporablja najpogosteje in za vse dejavnosti in lokacije.

Cenik domen, ki smo jih našteli zgoraj, si lahko pogledate na spletni strani prasicek.si,  prav tako pa vam ta spletna stran nudi tudi gostovanje vaše spletne strani v primeru, da se odločite za nakup domene pri njih. Prasicek.si vam nudi cenik domen, ki so nekoliko manj znane od zgoraj omenjenih in sicer domenske končnice, kot so .DE, ki je namenjena nemškemu ozemlju, .IT, ki je namenjena italijanskemu ozemlju, nudijo vam še veliko drugih domenskih končnic, kot so .mobi, .us, .biz in še veliko več.  Za vse naštete domene vam nudijo cenik domen, ki je objavljen na njihovi spletni strani. Cenik domen, ki vam ga ponujajo pri prasicek.si pa se nekoliko razlikuje od drugih ponudnikov, pri katerih so domene kar nekaj evrov dražje, kar pa ne pomeni, da prasicek.si ni kvalitetna spletna stran za registracijo vaših domen.