Ste se kdaj mogoče spraševali, kaj pomeni strokovni izraz oziroma strokovni termin rinoplastika, katerega kar pogosto zasledimo dan danes? Naj vam pojasnimo. To je termin, ki pomeni operacijo nosu. Ta je lahko zaradi estetskih ali pa tudi zaradi zdravstvenih razlogov. Za rinoplastiko se je do zdaj odločilo že ogromno ljudi po svetu, seveda pa tudi po Sloveniji in njeni bližnji okolici.

rinoplastika

Mislite, da nimate dovolj lep nos ali pa le ta ni pravilno oblikovan? Je mogoče prevelik ali predebel, premajhen ali preozek? Pri teh težavah vam lahko pomaga poseg rinoplastika, katerega izvajajo na Polikliniki Dr. Tončić.

Zaposleni na tej kliniki imajo že več kot kar trideset let izkušenj s tega področja, s področja lepotnih operacij, predvsem s področja rinoplastika oziroma operacije nosu.

Za operacijo nosu se njihove stranke oziroma ljudje na sploh odločajo iz večih razlogov. Ti razlogi so na primer zato, ker je njihov nos premajhen, prevelik, preširok, preozek, nepravilne oblike, nos ima grbo, zdravstvenih težav, poškodbe in tako dalje.

Poliklinika Dr. Tončić se je odprla davnega leta 1987, njen ustanovitelj pa je bil Rajko Tončić, ki je bil prvi človek, ki je odprl kirurgijo za lepotne oziroma estetske operacije. Zdaj v tej polikliniki dela oziroma opravlja operacije skupaj s svojim sinom Dinkom Tončićem.

Zdaj pa še cene. Za estetsko rinoplastika boste odšteli 1800 evrov, med tem ko boste za estetsko in funkcionalno odšteli 400 evrov več. Podroben cenik si lahko ogledate preko njihove spletne strani, do katere povezava leži v uvodu teksta.

V primeru, da vas zanima rinoplastika, jih lahko pokličete na njihov telefon ali pa jim pišete preko elektronske pošte. Prav tako jih lahko kontaktirate oziroma jim sledite preko socialnih omrežija, kot so na primer Facebook, YouTube in Instagram.

Uživajte v svoji novi podobi.