platišča za avto

Avto brez platišč je kot lepa ženska v ponošenih čevljih – lahko je lepo, ni pa dovršeno. Platišča dodajo piko na i vozilu in smiselno zaokrožijo celoten izgled avtomobila. V spletni trgovini z avtodeli Silux.si se tega dobro zavedajo in svojim strankam ponujajo platišča za avto visoke kvalitete, modernega dizajna in številnih priznanih proizvajalcev (Bottari, TQ, Good year in Jawoplast).

Platišča za avto imajo poleg estetskega tudi zaščitni pomen. Zato je smiselno, da ste pri izbiri okrasnih pokrovov platišč pozorni na njihovo kvaliteto. Njihova zaščitna vloga pride do izraza predvsem v zimskem času, ko platišča za avto zaščitijo pred soljo, s katero posipajo ceste. Da okrasni pokrov služi svojemu zaščitnemu namenu, se mora popolnoma prilegati platišču vozila – v ta namen morate izbrati ustrezno velikost, ki se meri v colah. Moški del bralcev verjetno ravno sedaj zavija z očmi.

Platišča za avto oziroma njihovi pokrovi so na voljo v nešteto različicah: na izbiro imate pestro barvno paleto, različne materiale ter klasične in nekoliko bolj futuristične oblike. Seveda je tudi cenovni razpon precej širok, vendar so tisti najbolj osnovni okrasni pokrovi dostopni vsakemu lastniku avtomobila.

Trendi se spreminjajo

Izbira okrasnih pokrovov avto platišč je odvisna od vsakega posameznika in njegovega okusa, tako da omejitev pri izbiri ni. Res pa je da se trendi tudi na tem področju spreminjajo in stopajo v koraku s časom. Tako imate danes na voljo tudi dvobarvne okrasne pokrove, ki so zanimivi predvsem zaradi svoje redkosti. Če želite dodatno izstopati, si lahko izberete katero od nenavadnih barvnih kombinacij, ob tem pa izberete še zanimiv vzorec, ki ga tvorijo odprtine pokrova. S takšnimi pokrovi bo vaš avto atraktiven, vi pa opazni. Klasika na tržišču še vedno ostaja kovinska srebrna barva, ki zaradi svoje nevtralnosti in elegance kljubuje zobu časa. Ker jo lahko kombinirate s katerokoli drugo barvo, se lepo se poda vsakemu vozilu.

Ne glede na to, ali ste zaprisežen klasik ali raje drzno tvegate, bodo pri Siluxu s pestrim izborom okrasnih pokrovov platišč zagotovo uspeli zadovoljiti vaše želje.