Avtomobilska platišča so  element vozila na katerega dajejo veliko pozornosti predvsem ljubitelji avtomobilov ter avto šovov. Platišča so različnih dimenzij in cenovnih razredov. Kar pa avtomobilske zanesenjake ne ustavi, da nebi kupili tistih najlepših platišč, ki se podajo k stilu njihovega avtomobila.

Platišča so med seboj različna. Ena od razlik je razmik med vijaki druga je dimenzija samih platišč lahko so od 14 col do 22 col tretja razlika je barve samih platišč in še zadnja so proizvajalci.

Nekateri proizvajalci izdelujejo platišča, ki izgledajo bolj “nevarno” in so zato bolj priljubljena na različnih šovih kjer se ljudje radi pohvalijo z lepo predelanim jeklenim konjičkom. Tej šovi se odvijajo večkrat na leto predvsem v poletnem času, ko se ljudje zbirajo na različnih mestih ter razstavljajo svoje lepo predelane avtomobile.

platišča

Platišča so eden izmed delov avtomobila, ki morajo biti kakovostna da lahko vzdržijo težo samega avtomobila skupaj z potniki v njem. Dobro je, da se pred nakupom pozanimamo katero platišče je za naš model oz. znamko vozila sploh primerno saj imajo različni modeli vozila različne razmike med vijaki zato nekatera platišča ne bi mogli namestiti na avtomobil saj so neustrezna.

Če se odločate za nakup platišč vam lahko predlagam odlično spletno trgovino na spletni strani bartog.si. V ponudbi imajo različne modele platišč različnih proizvajalcev, ki so primerna za večino vozil na slovenskem trgu. Na strani boste našli podatke o platiščih njihovo ceno ter osnovne informacije. Če ne boste prepričani, da ste izbrali prava platišča za vaš avto jih lahko kontaktirate prek e-poste na: dusan.sadar@bartog.si ali pa na telefonsko številko 07 346 24 31. Nahajajo se po večjih krajih po Sloveniji tako, da boste lahko enostavno naročili platišča iz vaše bližine z nizkimi cenami pošiljanja. Lahko pa jih prevzamete tudi osebno v poslovalnicah samih.