Bi se želeli podati ne nepozabne počitnice v naravi, obdani z gorami, jezeri in prelepimi travniki, daleč stran od vsakdanjega življenja? Obiščite čudovito Trento ter si napolnite baterije za novo obdobje napornih kariernih in družinskih obveznosti. Triglavski narodni park, katerega del je tudi Trenta, nudi obilo možnosti za sproščanje v naravi, športne aktivnosti, počivanje ter zabavo. Na svoj račun bodo prišli tudi ljubitelji kulinarike, saj boste na tem področju našli tudi obilo dobrih lokalov in gostiln z lokalno ponudbo.

trenta

Trenta svojim obiskovalcem nudi tudi kakovostne namestitve v apartmajih in kampu. Tako bodo zadovoljni tako ljubitelji kampiranja v naravi, kot tudi tisti, ki bolj uživajo v klasičnem stanovanju, kjer si lahko vsak trenutek privoščijo topel tuš in pripravijo krasen obrok v kuhinji. Kamp Trenta je odlično opremljen kamp, ki obiskovalcem omogoča, da z naravo postanejo eno. Počitnikovanje v naravi bo še lepše, saj so na voljo vsi kamp priključki, wi-fi povezava, otroško igrišče, klopce in mizice.

Trenta je tako prijazna vsem – družinam, parom in posameznikom, ki iščejo nove dogodivščine. Mlade družinice bodo tako lahko uživale v sprehodih ob reki, si ogledovale znamenitosti ter bližnjo okolico, ljubitelji športnih aktivnosti pa bodo lahko kolesarili, tekli, plavali, raftali, plezali ter obiskali gorske vrhove. Na svoj račun bodo prišli vsi ljubitelji cvetja, gozdov ter živali, saj je na tem področju ogromno za videti. Obiskali bodo lahko botanični vrt ali pa se preprosto podali raziskovati kar v lastni režiji. Prav gotovo bodo srečali kakšno zanimivo rožo ali žival – pomembno pa je seveda le, da z naravo ravnamo lepo in preudarno. Trenta s svojo okolico je posejana z izviri, vrelci, naravnimi plažami ter kopališči, parki, arboretumi in vrhovi. Tam boste našli tudi reke, jezera in sotočja ter ostale naravne lepote, ki jih ne gre zamuditi. Med kulturnimi znamenitostmi Trente se nahajajo vojaška pokopališča, različni spomeniki ter bazilike in cerkve.