Jezikačeva poletna šola je za vašega otroka odlična priložnost, da se le ta nauči kaj novega, kvalitetno preživlja svoj prosti čas ter se poleg drugega, uči samostojnosti in socialnih veščin. Za vašega otroka je poletna šola izvrsten izziv, saj bodo v njej preizkušali svoje znanje in ga s tem še tolikPoletna šolao bolj nadgradili. Poleg omenjenega bodo spoznali tudi veliko novih ljudi in se družili z svojimi vrstniki.

Poletna šola še zdaleč ni klasična šola, ki bi bila za otroka lahko tudi stresna, vendar le ta poteka v veliko manj stresnem okolju. Tako bodo otroci od poletne šole odnesli veliko več, saj bo za njih to nepozabna izkušnja. Znanje bodo pridobivali preko raznih predavanj, ki so za osnovnošolce zanimivi in tako bolj prijetni. Poleg tega je tudi veliko praktičnih primerov, ki jim bodo prišli prav. Poletna šola Jezikač že kar osmo leto za vse osnovnošolce pripravlja nepozabno izkušnjo, katero bodo pomnili še dolga leta. Še veliko več podrobnosti o tovrstni šoli najdete na zgoraj dodani povezavi, kjer si lahko preberete tudi vse termine, ki so jih določili organizatorji.

Otrokom poleg učenja, utrjevanja tujih jezikov ter spoznavanja nudijo tudi dva programa. Programa športnik ter umetnik sta letošnje leto organizirana še veliko bolje, kot vsa prejšnja. Pri programu športnik lahko otroci izbirajo med več različnimi tečaji. To pa so tečaj golfa, kajaka, tenisa ter gimnastike. Poletna šola vam zagotavlja, da bo pri vsakem programu oziroma tečaju odličen nadzor ter strokovno vodstvo. Poletna šola nudi za vse programe pripomočke in zato otroci s seboj ne potrebujejo nič drugega kot le dobro voljo.

Vsi programi bodo prilagojeni starosti vaših otrok in tako ni skrbi, da bi bilo za njih kaj prezahtevno. Za osnovnošolce imajo poleg vsega tega organizirano tudi prehrano, ki pa jo bo za vse več, kot dovolj. Omogočite svojemu otroku to nepozabno izkušnjo, ki mu bo v življenju prišla še kako prav!