Avtomobili na plin so zadnje čase zelo popularni po svetu in v Sloveniji, predelava vozil je pametna naložba za prihodnost. Pri predelavi vozila lahko zamenjate vse od izpušne cevi do odbijačev. Pogosta predelava vozil je vgraditev Tech kontrolerjev. Dober proizvajalec Tech kontrolerjev je Lpg Tech. Izdelujejo kvalitetne Tech kontrolerje za avtomobil, katere vam jih tudi vgradijo, imajo tudi servis, kjer popravljajo avtomobile. En boljših Tech kontrolerjev je Tech 318, ki ima 56 pinski vtičnik, senzor temperature in še veliko več. Predelava vozil je možna na Lpg Tech servisih v okolici Trebnjega bolj natančno Trebnje, Obrtniška ulica 4.

Predelava vozila

Predelava vozil pa je možna tudi v drugih servisih po Sloveniji. Predelav vozil je prijeten hobi, a ni za vsakega zanjo potrebuješ čas in še posebej veliko denarnico. Predelava vozila potrebuje tudi veliko znanja, ki ga nima vsak, zato pa obstajajo podjetja kot je Lpg Tech, ki so specializirani in podučeni na predelavi vozil. Želje niso več le sanje, če imate denar je možna predelava vozil, ki nam omogoča spremeniti avto iz Fičota v Ferrarija, seveda če imamo dovolj denarja. Predelava vozil ni poceni delo, sej zanj potrebuje veliko različnih znanj in spretnosti, a nakup pravilnih delov tudi ni mačji kašelj zato pa imamo tudi svetovalne delavce, ki nam pomagajo izbrati pravilne dele, ki jih bodo vgradili profesionalci. Dele pa lahko kupimo tudi rabljene, kar je bol poceni a se ne splača vedno, ker je obrabljenost dela rudi velik del menjave, je potreba presoditi ali je predelava vozila pametna s takšnimi deli ali je bolj pametna z novimi deli.
Podjetje Lpg Tech pa ne dela la Tech kontrolerjev ampak izdeluje tudi druge senzorje, ki lahko merijo temperaturo, tlak, porabo in druge vidike plina za plinske avtomobile. Predelav vozila je pametna ideja, če imaš denar, da ga nadgradiš v boljše bol stabilno vozilo, ki ima natančnejše meritve vseh delov avtomobila, kot so prevoženi kilometri, temperatura pila …