Če ste moški srednjih let potem so vam lasje začeli malo hitreje odpadat, kot pri mladini in se začenjate spraševati kaj narediti v tem primeru. No, za izpadanje las imam jaz za vas 100 % rešitev, ki je do sedaj naredila velik korak pri preprečevanju plešavosti in to rešitev boste našli na spletni strani http://www.izpadanje-las.si.

Izpadanje las ne moti samo moške srednjih let, saj se lahko začne že pojavljat pri mladih fantih, ki so pod stresom ali pa so v bolezenskem stanju (kot je alopecia areata). Eden od razlogov je tudi neuravnotežena prehrana pri kateri vam primanjkujejo vitamini in minerali. Izpadanje las je problem pri večini moških, saj je okrog 60-70 % moških srednjih let brez las oz. plešavih. Manjšina moških se plešavosti boji zato bodo naredili vse samo zato, da ne bodo plešavi in spletna stran za izpadanje las vam omogoča rešitev, ki vam bo pomagali pri ohranitvi las. Če vas zanima kako ugotovite, da vam lasje izpadajo vam bom povedal, da pojdite k ogledalu ali pa pokličite prijatelja ali svojo punco/ ženo/ partnerko in naj vam pomaga pogledat vrh lasišča, ki je zadaj v sredini glave. Če pa nočete, da drugi ugotovijo se izpadanje las tudi vidi pri temenu in čelu, kjer se največkrat tudi začne izpad las.

Če vas zanimajo rešitve, ki vam jih ponuja zgoraj navedena spletna stran vam bom za na konec to v tem članku na kratko opisal katera stvar je za mene najboljša proti izpadanju las. Za izpadanje las imajo za vas več rešitev ampak zdi se mi da je laserski glavnik še najboljša izbira, saj si z njo masiraš lasišče in ker oddaja ultravijolično svetlobo vam tudi poveča rast in topi maščobo, ki se je nabrala v koreninah v lasišču, kar bo tudi omogočilo lasem ponovno in hitrejšo rast v koreninah. Izpadanje las pri ženskah ni tako pogosto, kot pri moških. Danes se plešavi ljudje (ženske in moški) ne rabite več bat, saj vam na spletni strani ponujajo hibridni sistem pri katerem imate tako rečeno nevidno lasuljo. Ta hibridni sistem je še posebej popularen pri ljudeh, ki so bili že velikokrat izpostavljeni sevanjem in si nikakor z nobeno metodo ne morejo omogočiti ponovno rast  las v lasišču. Danes izpadanje las ni več problem kot vidite samo v teh dveh rešitvah, ki sem vam jih napisal, če pa hočete več informacij ali pa imate vprašanja ste pa vedno dobrodošli na njihovi spletni strani, kjer boste našli tudi njihove kontakte.