Prilagodljiva steklena vrata

Vsak prostor lahko enostavno pregradite s premičnimi oziroma zložljivimi steklenimi stenami oziroma večinoma uporabimo izraz steklena vrata. Steklena vrata Dorma vam omogočajo, da se lahko vsak prostor enostavno pregradi na dva ali več manjših prostorov. Le te lahko kadarkoli spet hitro spremenite nazaj v enoten prostor.

Steklene stene in steklena vrata Dorma so odlična rešitev za pisarne ali druge poslovne prostore, prireditvene prostore, gostinske lokale in restavracije, razstavne in sejemske prostore pa tudi za prostore za organizacijo predavanj, kongresov ali drugih dogodkov ter trgovine oziroma trgovske centre. S pomočjo steklenih predelnih sten ali vrat lahko vsak prostor izkoristite maksimalno in ga uporabljate za različne namene.

steklena vrata

Steklene stene lahko služijo kot izložba vašemu razstavnemu ali poslovnemu prostoru, ki ga lahko čisto odprete v kolikor imate željo. Tako se lahko v lepem vremenu zabriše meja med zunanjim in notranjim prostorom. Za enostavno prehajanje med prostori so v predelno stekleno steno ponavadi montirana običajna ali steklena vrata ali pa steklena drsna vrata, katera omogočajo prehajanje iz enega prostora v drugega. Ker so stekleni paneli tehnično dovršeni, to omogoča veliko stabilnost, zelo hitro ter preprosto nemoteno delovanje. Steklena vrata Dorna so idealna za vse, ki jim je pomembna vrhunska kakovost.

Glavne značilnosti steklenih sten in vrat Dorma so: Izredna fleksibilnost, vizualna privlačnost, premičnost stabilnost, multifunkcionalnost, dobra zvočna izolacija, zelo enostavna montaža , tehnična dovršenost, avtomatsko upravljanje, možnost postavitve brez talnih vodil, možnost kombiniranja različnih materialov in maksimalno prepuščanje svetlobe. Dorma ponuja različne fleksibilne možnosti in linije izdelkov, katere so vsekakor prilagojene specifičnim potrebam uporabnikov. Med njimi so tako na primer drsna steklena stena-linija HSW in pa zložljiva steklena vrata, ki pripada liniji FSW. Izjemna linija Dorma Moveo pa omogoča še bolj fleksibilne in zanimive rešitve pri oblikovanju prostorov s steklenimi stenami in vrati. Omogoča nam kombiniranje stekla z različnimi materiali, poleg vsega pa ima učinkovito protihrupno izolacijo.