Za Italijane bi lahko rekli, da so kar malo nori na zmenke, osvajanje deklet in različne spletne strani, ki so tem stvarem namenjene, saj so v zadnjih letih naredili ogromno spletnih portalov, kot je denimo Lovepedia, ki so v osnovi namenjeni zmenkov preko interneta, spoznavanju ljudi in vsesplošnemu komuniciranju preko interneta. Že ptice na veji čivkajo o tem, da so Italijani odlični šarmerji in ljubimci, zato je toliko bolj logično, da so se spletne zmenkarije pri njih tako razširile.

lovepedia

Nekateri pravijo, zakaj bi Italijani sploh potrebovali vse te strani kot je Lovepedia, češ, da v primeru, da so res tako uspešni lovci na dekleta sploh ne potrebujejo spletnih portalov, kjer bodo lahko z nežnejšim spolom navezali stik. Že drži, da veliko Italijanov obvlada osvajanje deklet, toda nekateri pa pri tem še vedno potrebujejo nekoliko pomoči oziroma vzpodbude, da se sprostijo in se spustijo v pogovor z nežnejšim spolom. Lovepedia in podobni portali so namenjeni takšnim ljudem in pa seveda nežnejšemu spolu, ki se običajno veliko lažje spusti v pogovor z moškim preko interneta, saj vsi vemo, da se nežnejši spol običajno nekoliko boji neznanih moških.

Lovepedia ima veliko uporabnikov iz vsega sveta, ki seveda dobro govorijo Italijanski jezik, saj drugače nebi mogli komunicirati z drugimi uporabniki, ki v večini prihajajo iz Italije, kar pomeni da najbolje obvladajo prav Italijanski jezik. Seveda je Lovepedia na voljo prav vsem, ki imajo dostop do interneta, saj je to spletni portal, ki se trudi, da se bo na enem mestu zbralo čim več samskih ljudi, ki se želijo z nekom spoznati. Iz zgoraj napisanih stavkov ste vsekakor lahko razbrali, da je Lovepedia spletna stran, ki jo preprosto morate obiskati v primeru, da bi radi spoznali nekaj novih ljudi. Veliko je bilo že govora o tem, koliko parov je Lovepedia že združila, žal pa vam tega podatka mi ne moremo povedati, saj ga žal ne poznamo.