Ljudje se danes glede služenja denarja znajdejo na vse možne načine, samo da si pomagajo preživeti, poravnati vse stroške in morda zaslužiti toliko, da kaj ostane za stara leta in malo lepšo in lažjo sedanjost. Kot nalašč se stave slišijo izredno dober način za tak zaslužek. Če le upoštevate nasvete za stave.

Najprej je prednost v tem, da dela ni treba opravljati kot dodatno redno delo, kar na prosti čas ne vpliva v takšni meri kot kakšna redno delo, potem pa je prednost tudi v tem, to ni vezano na redno zaposlitev, ki zahteva nenehno zbranost. Edina slabost je, da je treba celoten sistem izredno dobro poznati, prav tako imeti dober občutek, kdaj tvegati in v kakšni meri, da se logika ne obrne in nam stave ne prinesejo več izgube kot pa zaslužka. Sicer se to kar precej pogosto dogaja in ni nikakršna izjema. Vendar pa če imate dovolj znanja in veste, kako stave prinesejo čim večji prihodek, potem je to idealna prilika. Za nekoga, ki bi dodaten denar rad zaslužil in ima za stave že nekaj izkušenj, si morda lahko na začetku pomaga tudi s stavnimi nasveti. Seveda stavne nasvete piše človek, tako da ne smete vedno narediti tako, kot stavni nasvet priporoča. Tudi človek, ki je nasvet za stave napisal, se namreč lahko zmoti.

Če imate drugačen občutek za to, potem mu le verjemite. Najbolje pa je, če niste popolnoma prepričate, da pogledate nasvete za stave na več možnih različnih portalih in forumih, da morda dobite dodaten vpogled, vseeno pa se morate zavedati, da čredni nagon vedno ni najboljša izbira in možnost.