Si želite, da bi na svojem vozilu povečali tovorno površino na čim bolj enostaven ter varen način? Strešni nosilci so dandanes že nepogrešljiva dodatna oprema s katerimi lahko tovorno površino povečamo v zelo kratkem času. Tovrstne nosilce najdete tudi na zgoraj dodani povezavi, kjer pa jih lahko tudi naročite.

Strešni nosilciStrešni nosilci pri spletni trgovini Withcar na že omenjeni dodani povezavi so za pritrjevanje in montažo zelo enostavni in tako jih boste lahko namestili zelo hitro ter brez kakršnihkoli problemov. Pri sami montaži ne boste potrebovali nobenega dodatnega orodja. Njihovi strešni nosilci so izdelani iz lahkih materialov, ki pa so klub temu zelo trpežni. Poleg vsega tega je zagotovljeno odlično prileganje strešnih nosilcev na samo streho vašega avtomobila. Stiki med strešnimi nosilci ter streho so zaščiteni z kakovostno mehko gumo, katera preprečuje, da bi odrgnili in tako poškodovali streho vašega vozila. Da se izognemo poškodbi strehe ali nosilcev moramo upoštevati navodila. Najbolj pomembno je, da ne presežemo dovoljene mase tovora, saj lahko tako upognemo strešne nosilce ali pa celo streho. Spletna trgovina Withcar vam ponujajo tudi raznoliko dodatno pritrdilno opremo, ki je cenovno ugodna ter kakovostna. Z dodatno pritrdilo opremo lahko tovor enostavno pritrdimo in tako zagotovimo, da tovor iz nosilcev med samo vožnjo ne zdrsne. Strešni nosilci in dodatna pritrdila oprema so samo eni izmed izdelkov, katere ponuja omenjena spletna trgovina na dodani povezavi. Na voljo imajo še veliko druge avto opreme, nad katero pa boste bili navdušeni.

Vsi tisti aluminijasti strešni nosilci, katere nudijo pri podjetju Withcar, imajo enako nosilnost kot vsi tisti, ki so narejeni iz železa. Strešni nosilci so prevlečeni s proti drsno gumo, sistem pa je varovan proti vlomu. Kliknite na zgoraj dodano povezavo in si tako poiščite ter s tem naročite nosilce, ki so primerni za vaš avtomobil.