Stopala so zelo pomemben del našega telesa, prenašajo vso našo težo in težo vsega, kar nosimo in občutijo površino podlage po kateri hodimo. Stopala so zelo obremenjena, zato jih moramo redno negovati.

Poškodbe stopal niso redkost. Največ poškodb se zgodi zaradi športa, vzrok pa je lahko tudi neprava obutev. Na spletni strani https://www.igraj-tenis.com/si/izdelek-kategorija/tenis-copati/ imate na voljo kvalitetno obutev za vse ljubitelje športov, predvsem tenisa. Njihovi tenis copati zagotavljajo dobro oporo za vaša stopala, ki vam bodo za izbiro kvalitetnih čevljev zelo hvaležna. Tenis copati na njihovi strani so fleksibilni in zračni kar bo vašim stopalom nudilo udobje in dobro zračenje.

tenis copati

Tenis je danes popularen šport po vsem svetu. Televizijske prenose napetih iger gleda na milijone oboževalcev, mnogi pa uživajo tudi v gledanju v živo. Tenis je celo eden izmed olimpijskih športov. Je igra med dvema ali štirimi igralci, ki si med sabo s teniškimi loparji odbijajo žogico. Teniško igrišče je razdeljeno na dve polovici, na sredini pa ima nizko mrežo. Pravila igre so, da se žogica ne sme na polju odbiti dvakrat, žogice se ne sme odbiti, ko je še na soigralčevem polju, žogica mora ostati v igrišču in igralec mora odbiti žogico na nasprotnikovo polje. Če ta pravila niso izpolnjena, točke dobi nasprotnik.

Zelo pomemben del opreme vsakega tenisača so tudi tenis copati. Po svetu je poznanih mnogo vrhunskih tenisačev in tenisačic, ki so za svoj uspeh veliko časa preživeli na nogah, bodisi v igri ali v fitnesu, kar pomeni da so za svoja stopala morali poskrbeti z dobrimi tenis copati. Kvalitetni tenis copati morajo biti na vsaki nogi profesionalnih tenis igralcev ter njihovim stopalom nuditi dobro oporo, da si pri igri ne poškodujejo ali obrabijo stopal.

Večinoma se ne zavedamo pomembnosti obutve, ker gledamo le na izgled, toda to lahko v poznem življenju zelo obžalujemo. Vzrok za zgodnji nastanek bolezni na odraslem stopalu je po večini neustrezna izbira ali nošenje obutve v zgodnjem življenjskem obdobju, zato je zelo pomembno izbrati pravo obutev že v mladosti.