TiskarnaTiskarna Golc beleži že 30 let uspešnega poslovanja. V tem času je tiskarna postala znana po svojem hitrem, izvirnem in kvalitetnem delu. Ukvarjajo se z digitalnim tiskanjem, knjigoveštvom, nudijo pa tudi offset tisk. Tiskarna Golc je pravi naslov za izdelavo tiskovin vseh vrst. Prilagodijo se zahtevam strank in vedno ponudijo kreativno rešitev, ki je cenovno najugodnejša. Tiskarna Golc je družinsko podjetje in najpomembnejši jim je zadovoljen kupec, ki se bo rad vračal k njim.

Imajo širok izbor izbor izdelkov ter nudijo izdelavo različnih vrst tiskovin. Za vaše podjetje ali društvo izdelajo celostno podobo, ki vključuje natis katalogov, prospektov, poslovnih vizitk, map, zloženk in kuvert. Pri izdelavi podobe aktivno sodelujejo z naročnikom ter strokovno svetujejo pri izbiri barv ter motivov. Na trgu boste tako vidni ter prepoznavni, saj bodo ti izdelki sami delali reklamo za vas. Tiskarna Golc pa izdeluje tudi enobarvni ali večbarvni tisk različnih reklamnih tiskovin, kot so plakati, letaki ter reklamni prospekti.

Tiskarna je na voljo tudi za izdelavo sitotiska na pločevino, tekstil ali pa na izdelke iz plastike. Tako si lahko naročite majice z logotipom vašega podjetja, lahko pa naročite zabaven vzorec za družinsko ali službeno zabavo. Za večjo prepoznavnost vaše dejavnosti je na voljo tudi tiskanje na avto. Takšna je reklama je vedno dobra ideja, saj avto z vpadljivimi napisi ali slikami vedno pade v oči med morjem pločevine. Lahko pa s kakšnim motivom polepšate svoj osebni avto in tako pokažete svojo unikatnost ter kreativnost. Tiskarna Golc se že od začetka delovanja ukvarja tudi s knjigoveštvom. Nudijo vse vrste vezav; diplomskih nalog, revij, uradnih listov, mehke vezave ter vezave v platno in usnje. Pester je tudi njihov darilni program, kjer so na voljo darilne vrečke ter različne embalaže. Še posebno veliko ponudbe imajo v novoletnem programu, kjer lahko izbirate med poslovnimi darili za zaposlene ter poslovne partnerje. Na voljo so tudi rokovniki in koledarji.