Ustanovitev podjetja pri FirmiciImate končano srednjo šolo ali gimnazijo? Ste mogoče že zaključili s fakulteto in se vidite v poslovnem svetu? Če ste našli v kakšen odgovor na zgornja dva vprašanja potem je to pravi kraj za Vas.

V Sloveniji imate možnost ustanovitev podjetja pri Firmici saj Vam zagotovijo začetno poslovanje in osnovni kapital v vrednosti 7500€. Vse to Vam naredijo v eni uri. Poleg kapitala bodo poskrbeli še za registracijo in zaščitno znamko vašega podjetja. Odprejo Vam tudi bančni račun in za Vas imajo še davčno in pravno svetovanje.

Ustanovitev podjetja pri Firmici stane od 399€ dalje. Ponujajo Vam tudi, da si lahko preverite ali je ime podjetja, ki ga želite imeti na voljo. V primeru, da boste hoteli večje zanimanje in povpraševanje za podjetje si lahko zamislite spletno stran. Pri tem imajo za Vas 50% popust.

Ne nudijo Vam samo ustanovitev podjetja pri Firmici pač pa tudi odkup podjetja, izdelovanje spletnih strani ali logotipa in zakup elektronske pošte ali domene, ustanavljanje nove družbe z urejeno dokumentacijo.

Za ustanovitev podjetja pri Firmici je priporočljivo imeti poslovni načrt, ki mora vsebovati: s čim se bo podjetje ukvarjalo, prednosti in slabosti tega, cilje in vizijo podjetja, načrt trženja, analizo in raziskave trga, organizacijo, tveganja in probleme podjetja. Temveč ustanovitev podjetja pri Firmici lahko naredi pravna, fizična in tuja oseba.

Pri izvedeni raziskavi, ki je pokazala, da se največ ljudi odloči za ustanovitev podjetja pri Firmici, saj nudijo poleg vsega tudi 100% garancijo na zadovoljstvo. Vedeti morate, da v primeru stečaja odgovarjajte s premoženjem podjetja.