Že je tukaj poletni čas in poletna vročina, zato vsi načrtujemo prijetne oddihe in počitnice na morju, da se malo ohladimo. Vsi se množično odpravljamo na more, pakiramo še zadnje stvari in skrbimo, da ja ne bi kaj pozabili, skrbimo o polnih cestah in če bomo pravočasno prispeli, o avtu, ustavljamo se na poti da natočimo gorivo… Ampak najpomembnejše, kar nas skrbi, ko gremo na dopust je kakšno vreme bomo imeli. Zato so vse priprave in organiziranje za morje ter kakšen dopust bomo imeli, odvisne od vremena. Prvo, kar naredimo, ko se odpravljamo na morje je seveda to, da preverimo kakšno vreme bomo imeli in na podlagi njega se sploh odločimo, če bomo odšli na morje in kaj bomo vzeli s sabo.

Če se letos vi z vašo družino ali vašimi prijatelji odpravljate na morje na Baško, k našim sosedom na Hrvaško, je potem prav, da preverite vreme Baška. Zanesljive informacije za vreme baška najdete na spletni strani http://www.vremekrk.si/baska.

vreme Baška Vreme Baška vam nudi zanesljive informacije o vremenu, vetru in padavinah ter o možnih vremenskih nevšečnostih. Na njihovi spletni strani si poleg vreme Baška lahko ogledate še vremensko napoved za ostale kraje na Hrvaškem, kot so otok Krk in Malinska. Poleg vremenske napovedi so vam na voljo za ogled še spletna kamera za vreme na otoku Krk, lahko si preberete prispevke o mestu Omišalj na otoku Krk ter o vilam Haya in Mare.

Vreme Baška vam je na njihovi spletni strani na voljo za ogled za tri dni. Pomembnega pomena je vreme Baška zato, če se imate namen odpraviti na raziskovati mesto, njegovo staro mestno jedro in za aktivnost tako v mestu kot v morju. Če si želite ogledati vremensko napoved za vreme baška ali ostala mesta, potem obiščite njihovo spletno stran na www.vremekrk.si.